Bestellingen vanaf 75,- worden gratis bezorgd in Nederland.
Voor bestellingen onder de 75,- rekenen wij 3,95.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw bestelling 6 dagen per week af te halen in onze winkel. U kunt dit aangeven tijdens het plaatsen van een bestelling.

Let op:
U kunt uw product pas afhalen nadat u per mail of telefonisch bericht heeft gehad dat uw bestelling voor u klaar ligt. U kunt bij ons in de winkel contant of met pin betalen.

De Haring
Westhavenplaats 9
3131 BT Vlaardingen

Bij bezorging via PostNL ontvang je de dag voor levering nog even een reminder van ons dat we je bestelling verzendklaar hebben gemaakt en met de link om het proces verder te volgen.Op de dag van levering krijg je van PostNL een e-mail met het bezorg tijdsblok waarin de levering plaats zal vinden onder voorbehoud.

Ben je onverhoopt niet thuis, dan proberen ze het bij één van je buren af te leveren, lukt dat niet, dan gaat het naar het dichtstbijzijnde servicepoint en kun je het de volgende dag daar afhalen. Je vindt in ieder geval een kaart in de bus met alle mogelijkheden.

Wanneer je bij het bestellen er al direct voor gekozen hebt om je bestelling af te halen bij een PostNL afhaalpunt, ontvang je een mail zodra je bestelling daar is afgeleverd.

Wij zorgen voor een zo snel mogelijke levering. Als de producten bij ons voorradig zijn heeft u de producten de volgende dag al in huis. U moet dan wel voor 18:00 besteld hebben.

De orders worden geleverd tussen 1 tot 3 werkdagen, meestal is dit de volgende werkdag, mits voor 18:00 besteld.

Als u vooruitbetaalt moet u rekening houden met een overboektijd van 1-3 werkdagen. Zodra uw betaling ontvangen is ontvangt u van ons bericht en zal het pakket klaargezet worden voor verzending.