Cambodian Growkit

34.99

EAN: N/A
Categorie:
Share:

De Cambodian Growkit die we aanbevelen aan onervaren kwekers. Gebied van herkomst van dit ras is Zuidoost-Azië. Ontdekt bij de spectaculaire tempel Angkor Wat, in de provincie Siem Reap. In de oudheid werden deze paddo’s gebruikt bij religieuze handelingen en rituelen.

Cambodian Growkit

De Cambodian Growkit die we aanbevelen aan onervaren kwekers. Gebied van herkomst van dit ras is Zuidoost-Azië. Ontdekt bij de spectaculaire tempel Angkor Wat, in de provincie Siem Reap. In de oudheid werden deze paddo’s gebruikt bij religieuze handelingen en rituelen.

Deze variëteit is de perfecte soort paddo’s voor telers die niet veel ervaring hebben met het kweken van deze paddo’s. Deze paddo’s zijn zeer gemakkelijk te kweken en hebben een relatief voorspelbare opbrengst.

Algemene Informatie

De All-in-one GrowKit bevat alles, wat je nodig hebt om je eigen Magic Mushrooms te laten groeien. Zo kun je zelf de oude vertrouwde kwaliteit van de Mcsmart Magic Mushrooms kweken.

Alleen water toevoegen en de instructies volgen. De All-in-one GrowKit bevat naast de GrowKit, een groeizak met luchtfilters en 2 paperclips.

Gemiddeld zijn er per GrowKit drie vluchten mogelijk. Daarbij geldt dat de eerste vlucht meestal de grootste opbrengst levert.

De GrowKit is verkrijgbaar in 1200cc en 2100cc. Met de 1200cc kweek je gemiddeld een totale hoeveelheid van 400 gram en met de 2100cc is dit 800 gram.

Gekoeld is de GrowKit zo’n 6 maanden houdbaar. Buiten de koeling is de GrowKit beperkt houdbaar.

Bewaar advies: Tussen de 2 en 4 graden.

Enjoy growing your own Magic Mushrooms!

Growkit Instructies

 • Stap 1
  Was je handen grondig en maak de buitenkant van de growkit schoon met een droge doek. Verwijder de deksel en bewaar deze voor stap 2.
 • Stap 2
  Vul de growkit tot aan de rand met lauw water (20C°), plaats de deksel terug op de growkit en laat de growkit 5 minuten weken.
  Belangrijk: laat de growkit nooit langer dan 1 uur weken.
 • Stap 3
  Haal de deksel van de growkit en giet het water goed af. Laat de growkit 10 seconden uitlekken.
 • Stap 4
  Plaats de growkit in de growbag en vul deze met een kopje, 200 tot 250ml, lauw water (20°C). Vouw hierna de bovenkant van de zak en sluit deze met de 2 paperclips.
 • Stap 5
  Plaats de growkit in een kamer tussen de 20-25 graden. Zorg ervoor dat; de growkit niet in direct zonlicht staat, niet onder een lamp staat en niet bij een verwarming/hittebron staat. Belangrijk: de zak moet dichtblijven totdat de pinheads gevormd worden. In dit stadium moet het CO2 gehalte en de luchtvochtigheid zo hoog mogelijk zijn.
 • Stap 6
  Wanneer de eerste pinheads* te zien zijn, laat de groeizak dan dagelijks een paar minuten luchten en bevochtig de growkit hierna met plantenspuit.
  *Pinheads zijn de eerst zichtbare vormingen van de paddenstoelen. Het kan 10 tot 20 dagen duren voordat de eerste pinheads zichtbaar zijn.
 • Stap 7
  De paddenstoelen kunnen geoogst worden vlak voordat de vliesjes aan de onder de hoed los beginnen te komen. Pak tijdens het oogsten de steel voorzichtig vast en draai deze links/rechts. Wanneer de paddenstoel los komt te zitten, trek deze er dan zo volledig mogelijk uit.
  Belangrijk: de paddenstoel moet compleet verwijderd worden zodat er weer ruimte komt voor een nieuwe.
 • Stap 8
  Gefeliciteerd, de oogst is compleet. Het is nu mogelijk om een nieuwe oogst te creëren door opnieuw stap 4 tot en met 7 te doorlopen.

Werking

Magische paddenstoelen bevatten de werkzame stof psilocybine. Psilocybine wordt in het lichaam omgezet in psilocine, een stof met hallucinerende werking. Deze stof heeft effect op de serotoninehuishouding in de hersenen.

Serotonine is een stof in de hersenen die signalen omtrent zelfvertrouwen, slaap, emotie, seksuele activiteit en eetlust opvangt. Psilocine zorgt voor een ‘magische’ invloed op deze serotoninehuishouding. Hierdoor ontstaat de bekende hallucinogene trip.

LET OP

Magische Paddenstoelen bevatten van nature ook de stoffen psilocybine en psilocine. Psilocybine en psilocine zijn hallucinogenen. Hallucinogenen zijn stoffen met een bewustzijns veranderende werking, die hallucinaties kunnen opwekken.

Houd bij consumptie van de paddenstoelen dus rekening met de werking van deze stoffen en bewaar de paddenstoel soort vanwege deze stoffen ook altijd buiten bereik van kinderen!

Distributie: McSmart, Nieuwegein.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cambodian Growkit”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *